Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Maj måned betyder French Open

12-04-2022 09:46 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret 
Hvem glæder sig ikke det det sene forår, hvor solen får mere magt, varmen skyller over landet og en af tennissportens helt store turneringer igen udspiller sig på spændende vis? Måske er du en af dem, som følger kampene tæt, eller måske har du fundet en ny interesse for sporten. Kan du relatere til sidstnævnte, er dette lige præcis stedet for dig. Læs med og lær mere om den verdenskendte franske turnering.

Tag hul på sommeren med tennis
Hvert år, sidst i maj, vil den franske turnering fylde medierne med spændende nyheder om de helt store tennisspillere og deres kampe. Måske har du tidligere fulgt med i nogle nyheder, uden helt præcist at vide, hvad turneringen er for en størrelse. Måske har du i år valgt at følge den tæt. I så fald, kan du øge spændingen ved at spille på French Open odds, og satse på hvem du tror løber med pokalen til sidst. Siden der også er et stykke tid til, at eventet finder sted, kan du passende opdatere dig på optakten til spillene, læse om hvilke odds der er for udfaldet for det forskellige spil og finde french open humøret frem i god tid. 

Hvad er French Open
Er du ny entusiast i tennissporten, kan det være, at du endnu ikke ved så meget om den store turnering. Derfor er du landet det helt rigtige sted. Med informationerne herfra, vil du hurtigt kunne komme med på beatet, når dine med entusiaster snakker om French Open. Først er det vigtigt at nævne, at den også er kendt som Roland-Garros. Ved man ikke det, kan der hurtigt opstå en masse uønsket forvirring. Roland-Garros kommer fra det stadium turneringen udspiller sig på, hvor de velkendte orange ler baner sætter rammen. Stadionet ligger i Paris, Frankrig, og har dannet ramme for turneringen siden 1925, og er årligt den anden turnering i den overordnede
Grand Slam turnering. 

Den karakteristiske ler overflade tilmed gør, at French Open turneringen er særligt kendt for at være den mest fysisk krævende turnering, da det orange ler giver bolden et langsommere tempo og et højere bounce. 

Årets helt store favoritter er…
Hvert år kåres kampens helt store favoritter på forhånd. Dem eksperterne tror har størst chance for at nå helt til tops og vinde turneringen. I år er det specielt den Spanske gruskonge Rafa Nadal, som har mulighed for at løbe med den 14. titel i år. En klar favorit i eksperternes øjne. Også den unge Polske overraskelse fra sidste år, spreder en del spænding. Iga Swiatek, som kæmpede sig hele vejen til tops, uden overhovedet at tabe en enkelt kamp, vil måske gentage succesen. En god grund til at følge med.


 

Vidste du at...