Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Sådan vinder du ekstra procenter i bordtenniskampene

29-07-2021 11:02 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
I moderne sport er det de små marginaler, der er afgørende for, hvem der trækker det længste mulige strå og står tilbage som sejrherre. 

Derfor er det også særdeles vigtigt, at du gør alt, hvad du overhovedet er i stand til for at kunne vinde ekstra procenter ind, så marginalerne er på din side, og så du kan stå tilbage som vinderen. Det er gældende i mange forskellige sportsgrene, men det er også særdeles vigtigt i bordtennis. 

Her handler det om at være i en god fysisk forfatning, mens det samtidigt handler om, at reaktionerne er helt klar, så du kan lave nogle returneringer, som din modstander ikke havde set komme. Derfor får du her nogle forslag til tiltag, du kan gøre dig for at opnå de ekstra procenter, så sandsynligheden for at få marginalerne på din side er større.

God kost er alfa og omega
For at gøre det, er nærende mad et must. Ved at skrue på kosten og gøre den endnu sundere, vil du opleve, at din fysiske forfatning forbedres, hvilket vil sige, at du er i bedre form. Når du er i bedre form, vil du i løbet af en kamp have mere ilt rundt i kroppen og derved have bedre forudsætninger for at tage de rigtige beslutninger igennem kampen. Det kan især være en fordel i de længere kampe, hvor der er behov for god form. Derudover kan nærende kost også hjælpe dig til at føle dig friskere og mere klar i kampens tilspidsede situationer.

Der skal ikke indgås kompromis på søvnen
Det er også vigtigt at prioritere op på søvnen, da den er afgørende for, at du føler dig frisk under konkurrencerne og kan tage de bedst mulige beslutninger. Derudover kan søvnen også bidrage til, at du føler dig mere frisk og klar til at tage de bedste beslutninger under en kamp. 

Vidste du at...