Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Julegaveideer til det aktive barn

21-12-2020 14:59 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Julen er en ganske speciel tid på året. For de yngste i familien, så ser de nok mest frem til denne tid på grund af de mange søde sager og ikke mindst gaverne. Der er næppe noget, der kan få et barn meget mere op at køre end jule- og fødselsdagsgaver.

Derfor skal der naturligvis også gaver under træet i år. Det kan ikke være anderledes. Mange børn ønsker sig legetøj, konsoller og videospil disse dage. Det er der som sådan ikke noget galt med. Men alle disse gaver lægger op til forholdsvis stillesiddende leg.
Måske er du mere interesseret i at give en gave i år, der lægger op til fysisk bevægelse? Man kan ikke gøre børn vant til en sund livsstil tidligt nok. Derfor er det slet ikke en dårlig ide at lægge en gave under træet, der fremtvinger noget bevægelse hos modtageren. Men måske har du tendens til at sidde lidt for meget fast i de gamle gaveideer og er en smule i tvivl om, hvordan du får noget bevægelse til de mindste under træet i år? Frygt ej! Vi guider dig selvfølgelig til en kort og konkret liste over julegaveideer til det aktive barn. Så kan det være, det bliver en hel sund jul i år.

Bordtennis
Bordtennis er en utrolig underholdende sportsgren, der er relativ nem at komme gang med i en ung alder. Julegaveideen her er altså simpel: Køb bordtennisbord og se modtageren Spil bordtennis. Hvis du er heldig, så er dette gaven, der får modtageren til at blive vild med bordtennis, og så er den aktive livsstil sikret. Sværere behøver det ikke være.

Løbesko
Som nævnt tidligere, så kan man ikke lære børn at have en sund livsstil tidligt nok. Det er altså om at sætte ind tidligt i livet, så barnet gør den aktive livsstil til en del af sit liv. Dette kan du også gøre med en ganske simpel og effektiv gave. Giv barnet sine allerførste løbesko. Hvis der er noget, der lægger op til en aktiv livsstil, så er det da et par løbesko. Det betyder ikke, at barnet skal begynde at løbe maratonløb, men det kan blive springbrættet til at komme i gang med at løbe lidt i fritiden. 

Fodboldudstyr
En sikker vinder på sportsfronten for rigtig mange børn er fodbold. Hvis modtageren af gaven allerede er fuldstændig bidt af fodbold, så giver det altså mening at give stykke fodboldudstyr i julegave. Her kan du give spillertrøjer, fodboldsko, bolde, benskinner og meget mere. Hvis modtageren endnu ikke har stiftet bekendtskab med sporten, så kan gaven også være begyndelsen på et nyt sportsligt bekendtskab.  

Vidste du at...