Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Sådan bliver du en bedre bordtennisspiller

21-12-2020 14:54 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

Går du op i bordtennis, og ønsker du at blive bedre til spillet omkring bordtennisbordet? I denne artikel giver vi dig tre tips til, hvordan du med få og simple tiltag kan blive en bedre bordtennisspiller. Det gælder ligegyldigt hvilket niveau, du er på i øjeblikket.

Sørg for at du kan træne derhjemme
Hvis du virkelig brænder for bordtennis, og ønsker at blive bedre, er det vigtigt, at du har redskaberne til at kunne træne dit bordtennisspil, når du er hjemme. Mange bordtennisspillere træner kun, når de er i klubben, i SFO’en eller andre steder, hvor der er offentlige bordtennisborde til rådighed.

Hvis du gerne vil kunne træne regelmæssigt, kan du med fordel købe et billigt bordtennisbord til hjemmet. På den måde er du aldrig langt fra dit næste spil bordtennis.

Det er ikke en sjældenhed, at du kan finde et bordtennisbord i god kvalitet til en billig pris. Derfor kan du sagtens få et bordtennisbord hjem i huset uden at tømme hele pengepungen.

Træn med spillere der er bedre end dig
Selvom det er frustrerende at tabe, vil du hurtigt finde ud af, at du udvikler dig mest, når du spiller med nogen, som er bedre end dig.

Du udvikler dig ikke på samme måde, hvis du har nemt ved at komme til en smash, kan serve din modstander ud eller vinder samtlige sæt omkring bordtennisbordet uden at få sved på panden.

Nej, sørg i stedet for at spille mod nogen, som du ved er mindst på niveau med dig – eller måske endda bedre. Det gælder i al slags sport. Hvis du skal yde en ekstra indsats for ikke at tabe, vil din udvikling stige stødt. 

Se hvordan de professionelle gør
Du kan blive endnu bedre, hvis du finder inspiration gennem andre. Er du interesseret i at spille bordtennis, kan det være, at du også er interesseret i at se de bedste spillere på kloden spille.

Derfor kan du med fordel tænde for tv-skærmen, når der er store bordtennisturneringer, som bliver vist live. Her kan du se, hvordan de bedste af de bedste bevæger sig rundt omkring bordtennisbordet, hvordan de server, sørger for at komme frem til en smash og meget mere.

Efterfølgende kan du prøve at implementere dette i dit eget bordtennis spil, og på den måde kan du udvikle dig endnu mere.

Du kan være sikker på, at de nuværende verdensstjerner har gjort nøjagtigt det samme, dengang de var på niveau med dig. 

Vidste du at...