Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Gør træningen hjemme sjov med en romaskine

28-11-2020 09:03 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Vil du gerne træne varieret, men har ikke muligheden for at tage i fitnesscenter? Det findes der heldigvis utallige løsninger på. 

Først og fremmest kan man jo give sig til at løbe en tur, men hvis du gerne vil arbejde med at styrke andre muskelgrupper end de typiske ved løb, kan det være, du skal kaste dig ud i at prøve roning. Der er mange forskellige træningstyper. Træn nemt cardio med en romaskine derhjemme. Så vil du lynhurtigt opdage, at du får en bedre kondition, ligesom din styrke og udholdenhed vil øges, så du med tiden kan træne endnu længere og bedre og mærke fremskridtene lige så stille tage til. En romaskine er relativt let at bruge korrekt, og så har den fordel, at den træner enormt mange, store muskelgrupper, så hele kroppen røres igennem.

Forskellige modeller til forskellige behov
Det er helt naturligt, at alle har forskellige behov til, hvilket træningsudstyr, de har brug for. Nogle har måske kun plads til en mindre romaskine, der ikke fylder meget på et værelse, mens andre, der træner mere hardcore, gerne vil have en maskine, der virkelig kan det hele og dermed helt naturligt også fylder mere i landskabet. Det er muligt at finde maskiner, der har forudindstillede programmer liggende på maskinen, så man kan træne intervaller eller med forskellige belastninger i faste skemaer. 

Alternativt kan man sagtens selv indstille sin romaskine, så man får det ud af den, man gerne vil. Det betyder også, at man, hvis man en dag er træt, sagtens kan tillade sig at tage lidt mindre belastning på maskinen, mens man på gode dage kan øge intensiteten, så man får endnu mere ud af træningen. Det er en maskine, hvor man næsten er garanteret at kunne mærke det i hele kroppen dagen efter, men det er også med til at give en sejrsfølelse.

 

Vidste du at...