Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Guide: derfor er bordtennis godt for dig, og hvorfor du bør tage på bordtennis efterskole

11-11-2020 11:26 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Er du vild med bordtennis, eller har du måske lige fået øjnene op for sporten? Læs med her, om hvorfor du bør spille bordtennis, og læs også om at tage bordtennis som linjefag i 9. eller 10. klasse på efterskole. 

Tag et år eller to på en efterskole med bordtennis
Bordtennis er blevet mere og mere populært, og der er flere og flere, der svinger med battet i deres fritid. Vil du også gerne være med til det, eller har du en søn eller datter, som kunne være interesseret, bør du vælge ét eller to år på en bordtennis efterskole eller en efterskole, hvor du kan tage bordtennis som enten linje- eller valgfag. På efterskole kan du vælge bordtennis som enten linje- eller valgfag, hvad enten du er begynder og måske aldrig har prøvet at spille før, eller du er øvet og måske har spillet hele dit liv. Uanset hvad er det garanteret, at du lærer en hel masse, ikke kun om bordtennis, og har det super sjovt med dine venner og andre elever til faget. Der er ingen tvivl om, at efterskole er en oplevelse for livet, og det er et år, du altid vil huske og mindes med glæde.

Hvorfor bør du spille bordtennis?
Bordtennis handler om fællesskab og sundhed/helbred. Det er en sport, hvor det er muligt at finde mange nye venner og få et godt fællesskab. Det er en fed sportsgren, hvor der sker en masse action. Alle kan være med, uanset om du er ung eller gammel, høj eller lav og øvet eller begynder. Du får også meget ud af bordtennis helbredsmæssigt. Du træner blandt andet din koncentrations-, koordinations- og reaktionsevne, samtidig med at du får pulsen op og bevæger dig. Bordtennis er altså godt for både hjerne og fysik.
 

Vidste du at...