Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Bliv knivskarp med proteinbarer

02-11-2020 13:56 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Når det kommer til bordtennis, så handler det om millimeter. For at kunne slå vinderslag skal du ramme den rigtigt hver gang. Det kræver en del proteiner, som dine muskler har behov for masser af. En måde du kan få nok proteiner i hverdagen på er gennem lækre og smagfulde proteinbarer. Og nu kan du finde dem på tilbud.

Mangler du lige det sidste for at nå toppen af dit game? Vil du gerne lave flere vindebolde henover bordet? Så kan det være proteinbarer er noget for dig. Kroppen har brug for proteiner til at genopbygge musklerne og styrke knoglerne. Jo bedre din krop er rustet til at klare ærterne, jo bedre klarer du dig også rundt om bordtennisbordet. 

Du kan finde det rigtige proteinbar tilbud, der passer til dig. Engang var proteinbarer rigtig dyre og kun for de få, men fordi der er kommet så mange producenter på markedet, er det blevet billigere for dig at købe. I dag kan du få så mange varianter, at der er noget for enhver smag. 

Find din næste kilde til proteiner
Der findes mange kilder til protein derude, og det er vigtigt for din krop, at du sørger for at få den rigtige kost. Proteiner er gode og sunde, det hjælper med at genopbygge muskler efter træning, og det er samtidig godt for knoglerne. Særlig hvis du udsætter kroppen for hårdt pres, vil din krop skrige efter protein.

Mange vælger en kost, der er baseret på proteinholdige madvarer som kylling, fisk, bønner og æg. Det er ikke alle, der kan lide den slags, og nogle vælger da også at bruge kosttilskud i form af proteinpulver. Det er en pulvermasser baseret på ris eller soja som du kan blande op med mælk eller vand. Herefter får du en velsmagende proteindrik, som du kan nyde til din regulære kost.

Hvis proteinpulver ikke er noget for dig, og du gerne vil genopbygge dine muskler efter træning, så kan du også tilføre proteiner i din kost gennem barer. Først og fremmest skal de ses som en snack. De er særdeles kalorieholdige. Til gengæld er de også sprængfyldt med proteiner, som hjælper dig med at komme ovenpå efter træning. 

Mange varianter at vælge imellem
Der findes lige så mange varianter af billige proteinbarer derude, som der findes smagsløg. Det betyder, at der helt sikkert er noget for dig. Hvis du eksempelvis er til nødder eller bær, så er der både blåbær, peanuts, hasselnødder og cashew i forskellige varianter. Du kan også finde lidt sødere udgaver som saltet caramel og brownie. 

Mange proteinbarer læner sig op ad en god chokoladebar, men her får du bare et godt skud proteiner oveni. Det betyder dog ikke, at du kan erstatte dine normale måltider med proteinbarer. Faktisk skal proteinbarer kun suppleres din kost som en snack eller et lille mellemmåltid. Der er mere gods i en proteinbar, og derfor virker den også mere mættende. Selvom de smager lækkert og skønt, er det vigtigt at holde en balanceret kost oveni. 

Vidste du at...