Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Tre gode råd til, hvordan du indretter dit nyrenoverede badeværelse

24-09-2020 11:57 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Har du først renoveret dit badeværelse, og har du først installeret nyt armatur og et skinnende rent toilet, så er det naturligt, at du også gerne vil indrette resten af rummet, så dit badeværelse følger den røde tråd i dit hjem. Dette kan dog være en svær balancegang, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du finder den smukkeste indretning til dit badeværelse. Du kan for eksempel benytte dig af flotte AYTM spejle. Shop her og se flere smukke elementer, som du kan benytte i din indretning. 

Få, men gode elementer
Når du skal indrette dit nye badeværelse, så er det en god ide, at du indretter med få elementer. På denne måde vil disse elementer stå bedre frem i din indretning, og dit badeværelse vil ikke virke rodet at se på. Dette kan hurtigt ske, hvis du har for mange genstand epå samme hylde, og specielt hvis disse genstande ikke er en del af den samme serie. Den gyldne regel er her, at du indretter med tre mindre elementer ad gangen, eller at du indretter med et større element. Disse kan du få inspiration til hos Nicolas Vahé, By Wirth, AYTM eller Egon Eiermann.

De naturlige farver skal frem
Skal du indrette dit badeværelse, og skal der være en råd tråd til resten af hjemmet, så er det nemmest for dig, hvis du benytter dig af naturlige farver, når du skal indrette rummet. Dette betyder, at det er en god ide, hvis du benytte rfarver som beige, grå, brun eller hvis, når du skal finde farverne til dine badehåndklæder og dine bademåtter. Det er også disse farver, som du skal gå med, når du skal finde elementer som sæbebeholder og toiletspand. Disse farver er nemme at indrette med, og du vil hurtigt kunne se, at det er svært at lave fejl i den røde tråd, når du indretter på denne måde. Disse farver passer også godt til at indrette med elementer fra Ferm Living, Minida eller Woud.

Find et smukt spejl
Når du skal indrette dit badeværelse, så er det en god ide, at du benytter dig af store runde spejle. Disse giver en fornemmelse af, at rummet har en større dybde, og disse spejler passer som oftest til de fleste mennesker med forskellige højder. Disse spejler bryder også bedre med de meget firkantede elementer, som man ofte kan finde på et badeværelse.   

Vidste du at...