Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Bevar dine vigtige dokumenter og billeder med en lamineringsmaskine

28-08-2020 10:25 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Dokumenter og billeder i papir er udsatte for krøl, kaffepletter og andre skader, som kan være uoprettelige, og som nemt kan ende med at tage livet af papiret. Netop derfor er lamineringsmaskinen blevet sat i verden, da den kan hjælpe til at beskytte og sikre dine vigtige papirer og billeder fra fedtede fingre og diverse væsker, så de kan bevares for eftertiden. 

En lamineringsmaskine indpakker dine papirer og billeder i et tyndt lag af plastik, som varmes op og forsegler papiret på begge side. Lamineringsplastik er slidstærkt og garanterer at holde dine dokumenter og billeder friske og sikre mange år ind i fremtiden. Du skal dog være opmærksom på, at der findes mange forskellige slags lamineringsmaskiner, som alle passer til forskellige behov, og det er vigtigt, at du bruger den rigtige maskine, så du ikke beskadiger dine papirer. 

Forskellige lamineringsmaskiner med mange fordele 
Som nævnt er der mange fordele ved at laminere dokumenter, men når du vælger din lamineringsmaskine, er det vigtigt, at du har øje for, hvilke behov du har. Hvis du kun har behov for at laminer nogle papirer eller billeder  derhjemme i ny og næ, kan du vælge en beskyttende laminat maskine, som er billig og som hurtigt kan redde dine dokumenter fra at blive revet itu eller overhældt med vand. 

Hvis du derimod stræber efter den ultimative perfektion, kan du vælge at købe en professionel laminator til A3 eller A4. Hvis du gerne vil give dine dokumenter et professionelt touch, er sådan en maskine et godt valg, da det kan være med til at højne opmærksomheden omkring det, du har lamineret. Det kan eksempelvis være en fordel hvis: 
•Du skal laminere salgsmateriale, som skal se professionelt og lækkert ud
•Du skal laminere menukort til din restaurant, som skal være flotte og behagelige at røre ved 

Vidste du at...