Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Skal vi vædde?

29-07-2020 15:55 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Elsker du også et godt væddemål? Det kan være om alt mellem himmel og jord. Det kan være du har indgået et væddemål med kæresten om hvem der først holder op med at ryge? Det kan også være, at du har væddet med vennerne om en skør tatovering. Eller om hvem der kan spise flest hotdogs på en time. Væddemål kan indgås om stort set hvad som helst. Spørgsmålet er, om du tør tage udfordringen op?

Tag udfordringen – hvis du tør
Alene ordene ”Skal vi vædde”, kan få spændingen til at stige adskillige grader. Og konsekvensen af, ikke at have klaret et væddemål kan være både ydmygende og sjov. Måske kan et fejlslagent væddemål resultere i, at du skal tage opvasken i en måned. Måske skal du lade sig klippe korthåret som straf. Måske får vennerne bare håneretten, hvis du misser væddemålet om en date. Og det kan jo være træls nok i sig selv. 

På udkig efter mere spændende væddemål? 
Er I løbet tør for sjove væddemål I venneflokken? Eller trænger du til nogle lidt mere spændende af slagsen? Væddemål som du måske ligefrem kan tjene penge på og som du kan deltage i hvor som helst og når som helst? Så findes der er et væld af sider på internettet, hvor du kan bette – eller vædde. Et af disse sites er Mr. Green Sport. Og som navnet indikerer, er det primært indenfor forskellige sportsbegivenheder, at du kan foretage dine væddemål.  

Vidste du at...