Tre gode råd til, hvordan du kan vise dine bordtennisstjerner i din indretning

23-06-2020 14:04 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Har du en passion for bordtennis, men har du svært ved at vise, hvor meget du holder af sporten, så er der heldigvis råd at hente. Du får nemlig i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan vise din bordtennisglæde i dit hjem, så du kan gøre dine rum hyggelige og personlige. For eksempel kan du overveje Plakater fra minida.dk, hvor du kan se flotte sportsplakater, som passer perfekt ind i det danske og moderne hjem.

Benyt plakater og billeder
Vil du gerne vise, at du støtter og er passioneret omkring forskellige bordtennisstjerner, så kan du vise det gennem plakater fra Minida.dk. Du kan på nettet finde mange forskellige typer af plakater af dine yndlings stjerner, og har du billeder med dem, så er der også mange forskellige hjemmesider på nettet, hvor du kan uploade dit billede og få det printet i en god kvalitet i lige præcis den størrelse, som du har brug for. Her er det vigtigt at huske, at det bedste du kan gøre for dine plakater og billeder er at investerer i en smuk og solid ramme, som kan holde dine billeder og plakater. 

Find logoerne frem
Vil du gerne indrette med din passion for bordtennis, så kan du for eksempel gøre det gennem logoer for klubber eller for individuelle stjerner. Dette kan du for eksempel gøre ved at male logoet i et stort format på en smuk hvid væg, så det virkelig står frem. Du kan også bruge de forskellige logoer på puder eller tæpper, da dette giver en hyggelig fornemmelse, mens man stadig kan se, at din passion for bordtennis skinner igennem. 

Brug dine spillerfarver
Vil du gerne indrette med din passion for bordtennis og de mange sportsstjerner, som er at finde i den verden, så kan du gøre det ved at bruge de farver, som spillerne spiller i under kampene eller farverne for de klubber, som de spiller for. På denne måde viser du din passion for sporten, mens du samtidig ikke overdriver elementerne i din indretning. Her kan det være en god ide at lave en featurevæg, altså en enkeltstående farvet væg i rummet, mens de andre forbliver hvide, i den farve, som du har i tankerne. Dette kan virkelig få farven til at spille, og efterfølgende kan du altid hænge smukke billeder og plakater på væggen af dine yndlingsspillere. 


 

Vidste du at... 
Delete item?