Bordtennis er en sjov og populær sport

15-06-2020 13:03 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Bordtennis er en populær sport, og det er meget forståeligt. Det er sjovt, der er fart på, og man skal reagere hurtigt. Det er en sport, hvor man virkelig får trænet sine reflekser og sin koordinationsevne.
Der findes mange bordtennisklubber rundt omkring i landet, så man kan næsten med sikkerhed finde en bordtennisklub i nærheden af, hvor man bor.

Bordtennisklubberne har medlemmer i alle aldre
Mange børn og unge starter med at spille bordtennis sammen med kammeraterne i deres skolefritidsordninger. Nogle bliver så bidt af det, at de begynder at gå til bordtennis i en klub. Man kan være medlem af en bordtennisklub uanset, hvilken alder man har. Her er træning for både børn, unge, voksne og ældre. Man kan starte med at spille bordtennis i en klub allerede som barn omkring 8 - 10 års alderen.
Det er ikke uden grund, at mange børn og unge vælger bordtennis. Det er sjovt, og der er fart på. I bordtennisklubberne er der mange frivillige, der arbejder for, at børn og unge får en god oplevelse. De frivillige er trænere i klubberne, og de er med til at planlægge sjove klub-arrangementer.

Der afholdes mange bordtennisstævner i hele landet
De forskellige bordtennisklubber i Danmark mødes hvert år til stævner i hele landet. Her er mange forskellige stævner for forskellige spilleformer og aldersgrupper. Man kan blandt andet finde grand prix-stævner, lokale cups og bymesterskaber.
Her møder klubberne hinanden, og spillerne møder modstandere fra de andre klubber. Der er både nye udfordringer, og man oplever et fællesskab på tværs af klubberne. Til stævnerne kan man spille både single eller double, hvor man spiller sammen med en makker.

Fritidsinteresser giver øget livskvalitet
Uanset om det er bordtennis eller andre ting, man laver i sin fritid, giver det en øget livskvalitet at have nogle fritidsinteresser. Man kan sagtens have flere forskellige interesser, som et stimulerende på forskellige måder.
Nogle interesser er dyrere end andre. For eksempel er hestesport eller sejlsport nogle af de interesser, der ligger i den dyre ende.  Lån penge nu og se, hvor hurtigt du kan låne, så er det ikke økonomien, der sætter begrænsninger for, hvad du kan gøre. Det giver en følelse af frihed at lave noget, som man har lyst til, og det giver energi og livsglæde. 

Vidste du at... 
Delete item?