Spil bordtennis derhjemme

30-05-2020 13:50 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Hvis du elsker at spille bordtennis, kan det måske tænkes, at du er ved at være træt af kun at kunne dyrke denne interesse, når du er specifikke steder, med et bordtennisbord. Så hvorfor ikke tage hobbyen med hjem, så du kan spille når som helst? Find det oplagte sted til dit bordtennisbord og inviter vennerne på besøg til en turnering.

Indret dit bordtennisværelse
Hvis du bor i et hjem med nok værelser, kan du vælge at dedikere et til et bordtennisbord. Dette er selvfølgelig ikke en mulighed for alle, men hvis pladsen er der, så hvorfor ikke udnytte den? Brug noget tid på at indrette værelset på en hyggelig måde, så vennerne kan samles og have det sjovt, mens de kigger på. Det kunne være nogle behagelige siddepladser og borde, og måske endda andre sjove spil, man kan give sig i kast med, når man ikke deltager i bordtennisturneringen. Der er masser af muligheder, og værelset kan hurtigt udvikle sig til at være et af de sjoveste og hyggeligste steder i hjemmet. At have pladsen til at dyrke og fordybe sig i sin hobby er altid et stort plus.

Hvis du har et mindre hjem, kan du overveje at købe et lille, sammenklappeligt bordtennisbord, som du kan stille væk, når du ikke bruger det. På denne måde kan du stadig komme til at spille, men uden at være nødt til at afsætte et helt værelse til det. 

Spil udenfor
Bordtennis dyrkes som regel indenfor, men hvis du ikke har plads eller lyst til at have en bordtennisbord indendørs, så er haven et godt alternativ. Det kan være du har et hjørne, som alligevel ikke rigtig bliver brugt, hvor dit nye bordtennisbord nemt kunne stå. Ligesom med det indendørs værelse er det en god idé at indrette området på en hyggelig måde. Sørg for, at der er lys, og læ, så bolden er til at se og ikke bliver blæst væk. Sørg desuden for behagelige siddepladser og borde, så vennerne kan komme til at kigge på og slappe af på samme tid. Det er den oplagte aktivitet at lave sammen hen over sommeren, hvis I gerne vil have mest muligt ud af det gode vejr.

Få råd til opgraderinger
Et nyt bordtennisbord kan godt koste en del, så til en start kan det være, at du er nødt til at holde dig til en billig model eller måske købe et brugt. Det vigtigste er bare at kunne komme i gang, og hvis du starter nu, kan du give dig selv chancen for at få råd til opgraderinger på længere sigt. Det kan du nemlig ved at begynde at investere penge. Investeringer er en god måde til at forbedre økonomien over tid, og du behøver ikke at have noget stort beløb til rådighed for at komme i gang. Så køb aktier nu og giv dig selv bedre muligheder for at få råd til flere ting til din hobby hen ad vejen. 

Vidste du at... 
Delete item?