Betting på bordtennis: Er det muligt?

01-04-2020 15:43 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
I dag kan du bette på stort set alt på nettet. Det er dog især sport, der kan bettes på. Derfor er det naturligvis også muligt at bette på bordtennis. Det er dog ikke alle bookmakere, der har et lige stort udvalg af odds, der kan bettes på. Hvis det især er bordtennis, der har din interesse, så bør du vælge bookmaker ud fra dette.

I og med, at der er mange sportsgrene, der er mere populære end bordtennis, er det også disse, der fokuseres på hos de forskellige bookmakere. Fx har de fleste udbydere mere fokus på fodbold og tennis, som er blandt de mest populære sportsgrene. Det betyder dog ikke, at det ikke er muligt for dig at bette på bordtennis.
Hvis du skal bette på bordtennis, er der flere aspekter, der skal være i fokus. Det er vigtigt, at du opretter en konto hos en bookmaker, der har et stort udvalg af spilmuligheder. Hvis du ikke kan vælge blandt et væld af spilmuligheder, er det ikke sikkert, at du kan finde et odds, der passer til det, du reelt ønsker at satse på.

De større bookmakere har typisk det største udvalg af odds
Vil du gerne være sikker på, at du kan satse på det, du gerne vil satse på, er det en god idé at vælge én af de større bookmakere. Du kan fx tage et kig på udvalget hos Mr Green Sport, der er en bookmaker, der udvikler sig hurtigt. Derfor tilbyder de også et stort udvalg af odds, hvor de fleste finder noget, de gerne vil spille på.
Det er sjældent et krav, at du først skal oprette en konto og indbetale penge, før du kan se udvalget af odds hos en given bookmaker. Det kan du enten gøre via deres hjemmeside eller deres app. Hvis ikke du ønsker at indbetale penge hos en bookmaker, der ikke er noget for dig, bør du vælge din aktør med største omhu.
Når du skal vælge en bookmaker, er det dog ikke kun udvalget, der skal være i fokus. Der er flere andre ting, som du også skal have fokus på. Det er mindst lige så vigtigt at have fokus på at vælge et sted, hvor du kan få et højt odds. Des højere et odds du får, des flere penge har du mulighed for at vinde, hvis du får ret.

Der er risiko ved at bette på bordtennis
Uanset hvor sikkert et bet, du finder, er der en vis risiko for, at du taber. Det er vitalt, at du er klar over dette. Derfor er det også vigtigt, at du ikke satser mere, end du har råd til at tabe. Det kan hurtigt gå galt, hvis du begynder at spille med flere penge, end du reelt kan undvære.
Hvis du har en stor viden om bordtennis, er det selvfølgelig nemmere at finde gode væddemål. Husk dog på, at uanset hvor sikker du er, så er der stadig en risiko for, at du ikke får ret i din forudsigelse. Får du ikke ret, kan du tabe din indsats. 

Vidste du at... 
Delete item?