Sådan kan du komme ned i gear efter en weekend i sportens tegn

25-01-2020 14:55 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Der er mange danskere, er går op i en sport, og er du en af dem, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at weekenderne hurtigt bliver fyldt op med træningspas og turneringer. Har du sjældent muligheden for at komme helt ned i gear, inden hverdagen starter igen, vil det på sigt kunne mærkes på din motivation og livsglæde. Har du svært ved at finde tid til at komme ned i gear efter en weekend i sportens tegn, så kan du få gode tips til netop det her. 

Det er de små pauser, der tæller 
Har du ikke før været vant til at holde nogen form for pause i løbet af dagen, så vil små pauser gøre underværker – og i mange tilfælde er det de små pauser, der virkelig tæller, hvis man er træt ovenpå en hård weekend. I pauserne kan du gøre, hvad du vil og har lyst til eller brug for. Nogle har brug for at komme ud en tur for at trække frisk luft, mens andre holder pause ved at finde smartphonen frem 10 minutter, hvor man kan slå hovedet fra. Er du en af dem, som ofte ter til sidstnævnte, kan du med fordel prøve kræfter af med bethard bonuskode 2020, når du har telefonen fremme. 

Tag én ting ad gangen
Når man har en vigtig turnering i tankerne, kan det være svært at tage tingene, som de kommer, men det kan være en fordel at gøre, hvis man ønsker at undgå stress og forvirring op til og i en længere periode efter. Eventuelt kan du skrive ned, hvad du skal hvornår, og hvad du skal huske, så du ikke skal gå rundt og huske på det. Hurtigt vil du mærke, at du ikke behøver at anstrenge dig så meget, som du hidtil har gjort.  

Vidste du at... 
Delete item?