Tre måder at spare penge på dit bordtennis og fritidsudstyr på

15-11-2019 10:15 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret 
Som sportsudøver kender du til, at skulle erhverve sig nyt udstyr hvert kvartal. Det er sjældent fordi, at du har brug for det, men fordi du er passioneret omkring din sport og elsker at udforske de mange forskellige muligheder. Når det kommer til bordtennis, så gælder det om at finde de små detaljer og forbedringer efter hvert parti, og det kan det rigtige udstyr hjælpe med. Men de opstår tit et problem, når økonomien begynder at stramme til, og du har svært ved at have råd til alt udstyret. Der fås nemlig intet bedre end, at fremvise sit nye udstyr til gutterne efter træning eller på en klubaften over en flaske vin - læs mere om den perfekte flaske vin til klubaftenen ved at følge det ovenstående link. 

Vær opmærksom på butikkernes fødselsdage 
Det er begyndt, at ske så tit, at du nok ikke længere lægger mærke til det. Butikkerne holder fødselsdag i tide og utide, så man overser dem nemt nu til dags. Men det kan være en fordel, at se godt efter i reklamepauserne mellem dine yndlingsprogrammer. Sportsmaster og Sport24 er ofte gode til at reklamere for tilbud, og man ved aldrig hvornår, at ens yndlingsbrand eller et nyt eksperimentelt brand kommer på tilbud. Derfor kan du med fordel blive siddende i sofaen, når der er reklamepause og holde øje med hvilke butikker og hvornår de holder fødselsdagstilbud. Der er altid en god handel, at hente når nogen af fødselsdag. 

Black Friday er forbrugernes yndlingsdag 
USA har indflydelse på alle facetter i hele verden - lige fra politik til sport. Vi er begyndt, at adoptere deres forbrugsvaner og forbrugsmærkedage herhjemme også. For nogle år siden blev Black Friday en kæmpe ting herhjemme, og lige siden har mærkedagen ikke set sig tilbage. 

Black Friday er en dag på året, hvor størstedelen af butikker holder absurde tilbud på de fleste af deres varer. Den afholdes sidste fredag i November. Det er muligt at få op til 70% på mange varer i de forskellige butikker, og derfor kan du med fordel holde øje med de forskellige butikker på dagen. Hvis du ved, at du mangler et nyt bat fra Stiga, så kan du med sikkerhed få et billigt på Black Friday. 

Forbrugsfesten har det med at fortsætte hele weekenden, og der er kommet en Cybermonday på også, hvor butikker holder online-udsalg for at få tømt deres lager. 

De sociale medier fungerer til andet end kattevideoer 
En af de steder, hvor man sjældent kigger efter udstyr til sport og fritidsaktiviteter er Facebook. Uanset om du er til second hand eller ej, så kan du finde nogle gode tilbud på udstyr på det sociale medier. Facebook Marketplace er oplagt til nemt og hurtigt, at finde lige netop det du har brug for. 

Mange mennesker får gaver og glemmer at bytte dem eller de har smidt bonen væk på ting, som de aldrig har brugt. Derfor sælger de det til en favorabel pris - du har ofte muligheden for at få udstyr, som er ubrugt til billige penge.  

Vidste du at... 
Delete item?