Sådan kommer du lettere igennem en stresset periode

06-11-2019 14:53 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Er du typen, der meget nemt mister overblik og nærmest panikker lidt, hvis du er inde i en periode, hvor du har rigtig meget at se til? Det kan være, at du er i gang med eksamenslæsning til et par vigtige eksaminer, eller at du har en vigtig deadline på jobbet, som gør, at du har rigtig meget at lave. Når tingene begynder at virke uoverskuelige, kan du gøre nogle forskellige ting for dig selv, så du kommer lettere igennem din stressede periode. 

Brug din kalender 

Når du har en hel masse at se til, kan det ofte hjælpe rigtig meget at få alle dine opgaver ind i en kalender. Du er nødt til at planlægge og prioritere i dine opgaver. Hvis du ved, at du skal læse 400 sider i en bog samt skrive 3 opgaver inden en bestemt dato, så giv dig selv deadlines i din kalender. Del bogen op og skriv i din kalender hvilke dage, du skal læse og hvor meget. Hvis du kun render rundt med tingene oppe i hovedet, bliver det først rigtig uoverskueligt. 

Giv dig selv pauser 

Selvom det kan virke underligt at begynde at holde pauser, når du i virkeligheden føler, at du bør stresse rundt, er det alligevel en rigtig god idé. Hvis du bruger din kalender og skriver alle dine opgaver og gøremål ind, vil du også få plads til pauser. Pauser er vigtige, fordi der sjældent kommer noget godt ud af en situation, hvor du sidder og stresser fuldstændigt over, hvor meget du skal nå. Så giv dig selv en pause og lav noget, du kan hygge dig lidt med. Du kan f.eks. logge ind på Betfair og spille, hvis du kan lide det. Det vigtigste er bare, at du holder pause, når du holder pause og ikke tænker på alt muligt andet.  

Vidste du at... 
Delete item?