Sådan investerer du inden for bordtennis

25-10-2019 12:58 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Hvis du er en entusiastisk bordtennis-spiller, så går du faktisk rundt med en speciel-viden, der måske kan gavne dit inden for et helt andet fagområde, nemlig investering.

Som bordtennis-spiller ved du helt sikkert en masse om, hvilke bat, fodtøj, bolde og borde, der er smartest og sælger bedst lige nu. På den måde er du samtidig på forkant med de virksomheder, der sælger bordtennis-borde og udstyr, og på den måde kan du måske investere dine sparepenge bedre end andre. 

Desværre er det ikke helt nemt at finde bordtennis-virksomheder, der rent faktisk er børsnoterede. Mærker som Stiga kan f.eks. ikke handles på børsen. Det er dog værd at følge med i, om nogle af de største brands på et tidspunkt bliver børsnoterede. Det gælder ikke mindst japanske Tamasu, der er en af de største leverandører inden for udstyr til bordtennis. De fleste bordtennis-spillere har helt sikkert på et tidspunkt stiftet bekendtskab med Tamasu. 
Hvis du ikke kan finde store børsnoterede selskaber inden for netop den sport, som du dyrker, så kan du altid kigge mod de globale sportsbrand som for eksempel Nike, Adidas, Jordan og Under Armour. Alle fire selskaber er børsnoterede, og de kan handles igennem alle netbanker eller hos dedikerede brokere. 
Du kan læse meget mere om investering i store selskaber på kursus- og foredragssiden invested. Du kan også lære om aktiv handel med aktier på daytrader.dk.
Det er altid bedst at købe aktier langsigtet. Det vil sige, at du investerer i selskabet og derefter holder aktierne igennem længere tid. Helst mange år. På den måde bliver du ikke påvirket af evt. skandaler eller naturlige udsving i aktiekurserne. Det er nemlig sådan, at aktiemarkedet i gennemsnit stiger 8% om året. Selvom nogle år er dårlige for aktierne, så kompenserer de gode år hurtigt for de kursfald, der er indtruffet tidligere. 

Som engageret bordtennis-spiller kan du lige så godt udnytte den viden, du har, om netop det udstyr og de brands som du bruger til hverdag, når du dyrker din sport. 

Selvom der måske ikke findes en børsnoteret aktie inden for bordtennis, så kan det være smart at kigge mod de største brands, altså Nike, Fila osv. 

Vidste du at... 
Delete item?