Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Kan man komme i form af bordtennis?

21-11-2022 11:33 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Uanset om du har spillet meget før, eller om du aldrig har haft et bordtennisbat i hånden, så er dette en sportsgren, der kan være sjov for de fleste at kaste sig over. Og så kan man måske tilmed have flere grunde til at være interesseret i den. For nogle handler det måske helt enkelt om at have det sjovt. For andre kan der også være en idé om, at det måske kan give anledning til at komme i form. Og så er spørgsmålet naturligvis, om det er muligt. Læs med her, og bliv klogere på det. 

Kan man tabe sig af bordtennis?
Går ønsket om at komme i form på at smide nogle kilo, så kan bordtennis være en hjælp. Det bedste du kan gøre for dig selv er dog at prøve kræfter med et decideret vægttabsprogram. Find vægttabsprogram hos Bodylab her.

Når du vil tabe dig, så er det allervigtigste nemlig ikke, hvordan du bevæger dig. Det er derimod, at du ikke indtager flere kalorier, end du forbrænder. Derfor skal du først og fremmest ændre på din kost. Dernæst kan motion være en stor hjælp.

Får man motion af bordtennis?
Man kan få motion af at spille bordtennis. Derfor kan det også være en god sportsgren at kaste sig over. Ikke mindst hvis man synes det er sjovt at spille.

Dette er dog ikke den mest krævende sportsgren. Hvor meget motion du får af bordtennis, afhænger altså meget af, hvordan du spiller. Nogle bevæger sig meget, mens andre bevæger sig lidt, når de spiller. Derfor er det ikke nødvendigvis den bedste sport at komme i form af.

Når det er sagt, så er det vigtigt, at du vælger en sport, som du kan lide. Så er du nemlig mere tilbøjelig til at fortsætte. Og så kan du altid supplere med mere motion ved siden af bordtennis. 


 

Vidste du at...