Bliv klar til efterårssæsonens bordtenniskampe

11-10-2019 10:37 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Vi går så småt bordtennissæsonen i møde og det er netop nu, at mange spillere tager ud og køber nyt udstyr til den nye sæson. Det kan dog godt være en dyr fornøjelse, hvis man vil have det bedste af det bedste og derfor giver vi dig her en tjekliste til den nye sæson samt forskellige måder til, hvordan man kan forbedre dit spil. For øvelse gør mester som man siger, og derfor er det vigtigt, at man lægger mange timer i sin passion. Det er uanset om man vil til de olympiske lege i bordtennis eller vinde den store gevinst, når man spiller på casino online

Træn hjemme med et bordtennisbord
En af de første ting man kan overveje er, at man kan købe et bordtennisbord til sin egen bolig. På den måde kan man altid træne, når man har lyst og det kræver kun en makker eller en mur at spille op i mod. man har altid adgang til en træningsbane og kan dermed spille flere timer om dagen for at forbedre dit spil. Derfor kan det være en god idé at kigge på, om man skal have installeret et bordtennisbord derhjemme, hvis man for alvor vil højne sit bordtennisniveau. Det kan efterhånden anskaffes til relativt overkommelige priser i alt fra byggemarkeder till sportsforretninger. 

Bat, bolde, tøj og tasker
Der er mange ting man skal have købt ind til den nye sæson, hvis ens nuværende udstyr er lidt slidt. Det vigtigste er det gode bat, da det er alfa-omega, når man skal sende de ondeste smash af sted mod sin modstander. Dertil kommer selvfølgelig gode bolde, der kan variere meget efter, hvilket mærke man spiller med. Til sidst skal man jo også købe noget ordentligt sportstøj, så man kan bevæge sig agilt i forskellige positioner, og en taske til at have alt udstyret i. Her kan det anbefales, at man går i en sportsbutik og spørger efter hjælp, da personalet i disse butikker kan være behjælpelige med at finde det rigtige udstyr til bordtennis. De ville også kunne svare på mange forskellige spørgsmål, som man måtte brænde inde med. 

Spil i din lokale klub
Hvis man har spillet bordtennis for sjov et stykke tid og godt kunne tænke sig at spille på et højere niveau, så kan det sagtens lade sig gøre. Det er sjovt at spille med venner og familie, men vil man virkelig gøre noget ved sit bordtennis, så bør man finde en lokal idrætsforening, der udbyder bordtennis. Her kan man møde andre ligesindede og spille mod nogen, der også elsker at spille bordtennis.

Uanset hvor man bor i Danmark er der en bordtennisklub eller en idrætsforening tæt på. Vi er et foreningsland med stolte traditioner og har produceret mange dygtige bordtennisspillere i tidens løb. I den lokale klub kan man blive udfordret og tvunget til at justere sit spil, så man kan spille med blandt de bedste. På den måde bliver man altså klar til den nye sæson, hvor der helt sikkert bliver spillet masser af bordtennis.  

Vidste du at... 
Delete item?