Ønsker du at høre mere om bookmakeren LeoVegas? Så læs med her

04-09-2019 14:01 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Du er måske allerede meget inde i betting-verdenen, og du har muligvis prøvet at spille på forskellige sider. Der findes i dag mange forskellige betting sider, og derfor kæmper de også alle sammen med at få kunderne på deres sider. Der er nemlig stor konkurrence på det marked, og det er forståeligt, når du med en søgning på google, kan finde mange forskellige sider at spille på. Hvad skulle så gøre, at du vælger den ene side frem for den anden? Det er det som betting siderne forsøger på. I denne artikel fokuserer vi på en af de bookmakere ved navn LeoVegas

Velkomstbonus
Som mange andre sider gør, så har de en velkomstbonus. Denne velkomstbonus er en af de elementer, som siderne bruger, så du bliver lokket til deres side og ikke en af de andre betting sider. Disse bonusser er gode at spille med, men du skal være opmærksom på regler og vilkår, så du ikke ender med at involvere dig i et spil, hvor du egentlig aldrig kan få den bonus. Der gælder nemlig bestemte regler til disse bonusser.

Hos LeoVegas får du bonussen automatisk, når du opretter en konto på deres side. Hvis du vil udnytte bonussen fuldt ud, skal du satse 1000 kr. Ellers kan du vælge at spille for minimum 100 kr. til minimum odds 1.80, og den skal være afgjort indenfor 60 dage. 

LeoVegas app
Det er en klar fordel, at LeoVegas har en app. Den kan du bruge, hvis du tilmelder dig deres side. Det gør det langt nemmere og sjovere at spille for dig, da du ikke behøver at skulle sidde foran din computer. Du kan faktisk sidde i bussen, toget eller andre offentlige steder og spille. Du får faktisk en mulighed for at spille ligeså snart, at du får lyst til det.  

Vidste du at... 
Delete item?