Cookies

Bliv en bedre bordtennisspiller på egen hånd

04-07-2019 10:52 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Det kan være svært at få trænet nok, hvis du skal være afhængig af en træningspartner hver gang. Men du kan altså også træne på egen hånd. 

Bat, bold og væg
Det eneste du reelt set behøver, er dit bat, en bold, og eventuelt en væg. Den klassiske med at holde bolden kørende er altid et godt udgangspunkt, evt. krydret med at skifte side undervejs, ramme med kanten af battet eller battræet fra tid til anden. 
Du kan også spille op ad en væg og øve dine skud. Det er ikke optimalt, men det vil aldrig være helt optimalt uden en partner. 

Du må aldrig gå ned på udstyr
Du har sikkert helt styr på, hvilken belægning du foretrækker på dit bat, men prøv at anskaffe dig et bat med en anden belægning end du er vant til, og se hvad det gør ved din spillestil. Er du vant til at spille offensivt, så køb et bat til mere defensivt spil, hvor knopperne vender udad. Eller et bat med tykkere og blødere svamp samt mere modstand i topgummiet, og øv dig i at få godt med skru på dine bolde. 
Har du ikke allerede et bordtennisbord derhjemme, og har du plads til det, så anskaf dig et. Skub det op ad en væg, og spil med dig selv på den måde. 
Endelig kan du også overveje en bordtennisrobot, som kan sættes op i modstanderenden af dit bordtennisbord. Det er en anordning, med net, rende og robot. Robotten skyder boldene til dig, du skyder tilbage, bolden rammer nettet, ryger i renden og bliver samlet op af robotten igen. 
Det er lidt af en udgift, men så er du til gengæld ikke afhængig af en modstander. Er der et godt tilbud lige nu, så ansøg om kviklån online. Ellers må du i gang med opsparingen.  

Vidste du at... 
Delete item?