Cookies

Sådan forbedrer du din træning

12-04-2019 11:10 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
De fleste kender følelsen af at man gerne vil komme i god form, gerne vil tabe sig, eller gerne vil opbygge muskelmasse – hvad enten man allerede er godt i gang med træningen, men for eksempel har mistet motivationen til det, eller man mangler hjælp til at komme op af sofaen og endelig komme i gang med og ind i en god og vant rytme med træningen.

Dog kan det indimellem være svært at få løftet den tunge krop fra sofaen, samt finde både tid og plads i kalenderen til at få den omgang træning sat i værk.

Derfor får du her fem gode råd til, hvordan du kommer ind i en god træningsrutine.

1.Få de rigtige vitaminer: Et højt indtag af proteiner kan hjælpe dine muskler med at restituere efter at du har trænet, og det bidrager til at genopbygge dine muskler hurtigere. Det kan også være en god idé at søge på internettet for at finde godt proteinpulver, der kan hjælpe dig på vej.
2.Få en god nats søvn: For at få en bedre kondition, blive stærkere og øge din iltoptagelse er det vigtigt at din krop restituerer, efter den er blevet belastet ved træningen, hvilket den gør, når du sover eller hviler.
3.Drik rigeligt med vand: Hvis din krop dehydrerer med bare to procent, vil din krops styrke falde med hele 10 procent. Derfor vil du kunne træne meget bedre, hvis du drikker nok vand.
4.Brug den rigtige teknik: Dette er vigtigt, for at du undgår at få skader i forbindelse med din træning. Og hvis du træner selvom du har en skade, vil det være meget dårligt for dit helbred.
5.Hav hjertet og viljen med dig: Forsøg så vidt muligt at have en positiv attitude og en ”jeg kan gøre det”-attitude, samtidig med din vilje til at arbejde hårdt. 

Vidste du at... 
Delete item?