Cookies

3 ting der sørger for, at du kommer op fra sofaen

01-02-2019 14:44 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Motion er ikke altid lige sjovt - slet ikke efter en lang dag på arbejdet, hvor der står en stor og blød sofa derhjemme og trækker. Sofaens tiltrækningskraft er i mange tilfælde den største synder, når det kommer til at holde folk væk motion. Det kan nemlig være utrolig svært at komme op derfra, når først du har lagt dig. Ønsker du at komme i form og være aktiv i din hverdag, er der dog ikke nogen vej udenom. Du bliver simpelthen nødt til at komme op fra den sofa. Frygt ej, der er heldigvis en lang række tips og tricks, der kan hjælpe dig til at komme op fra den.

En sport du nyder
Manglende motivation er som regel grunden til, at du ikke kan rejse dig fra sofaen. Derfor er det vigtigt, at du finder en måde, som du kan finde denne motivation frem med. En af måderne hvorpå du kan finde motivationen til at rejse dig, er ved at sørge for, at den sport du dyrker, er en sport, som du kan lide. Det er en del svære at komme ud af døren og løbe en tur, hvis du virkelig ikke kan lide at løbe. Til gengæld vil det være en del nemmere for dig at rejse dig op, hvis turen går til fitnesscenteret, og du for alvor elsker at løfte vægte og tage en tur på romaskinen. Derfor gælder det om at finde en sport, som du virkelig nyder at dyrke. Jo bedre du kan lide den pågældende sport, jo større chance er der for, at du kommer ud af døren. Du kan finde masser af gode tips og tricks til, hvilken sport du skal dyrke, motion, kost og lignende på kondition.dk.

Dyrk motion sammen med andre
Det kan være utrolig svært at komme i gang med at dyrke motion, hvis du ved, at det er et projekt, som du skal starte på egen hånd. Det er altid meget sjovere og nemmere at komme i gang med at dyrke motion, hvis du gør det sammen med andre. Det kan være din partner, ven, familie eller en helt fjerde. 
Når du har en anden at dyrke sport med, kommer du også til at føle en større ansvarsfølelse i forbindelse med at komme ud af døren. Her ved du nemlig, at der er en anden, der regner med dig, og at det ikke kun er dig selv, som du står til ansvar over for. Desuden er det også meget sjovere at kunne dele sine tanker angående motionen med andre end sig selv.

Gør noget du elsker
Når du skal væk fra sofaen, behøver det ikke kun være for at tage en løbetur eller gå ned i fitnesscenteret. Det kan også være for at gøre noget, som du virkelig elsker i form af at bruge tid med dine børn eller dit kæledyr. Har du børn, der gerne vil ud og spille bold eller lignende, kan du med fordel benytte dig af denne mulighed for at dyrke motion og tage med dem ud. Det samme gælder, hvis du har en hund, der elsker at blive gået tur med eller at lege i parken. At bruge tid sammen med dem eller de du elsker, er aldrig en dårlig form for motion. 

Vidste du at... 
Delete item?