Cookies

Et godt bat kan sikre dig vinderpokalen

01-01-2019 14:46 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Enten har man et stort konkurrencegen, eller så kan man godt bare lide at være med for sjov. Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer, når man henholdsvis vinder eller taber, og der-for er der også stor forskel på, hvem der stiller op i konkurrencer og turneringer. Er du en af dem, som kan lide at turnere og spille for at vinde, så kan det være, at du skal kigge en ekstra gang på dit udstyr. Dit udstyr kan nemlig påvirke din præstation, og det ønsker de færreste, når man blot ønsker at vinde den helt store præmie. De færreste ved, at bordtennis er meget mere end blot et simpelt spil, og et godt bat kan være altafgørende for dig og din vinderchancer.

Sørg for at lære dit bat godt at kende 
Det kan lyde mærkeligt, hvis man ikke kender til sporten, men når man går meget op i bordten-nis, så er det ikke lige gyldigt, hvilket bat man spiller med. Typisk har man et yndlingsmærke, eller også er der nogle materialer, som man foretrækker fremfor andre, og derfor skal man også sørge for at lære sit bat godt at kende, inden man tager til konkurrencer. På den måde kan man komme langt, hvis formen også sidder i skabet. Det er derfor også vigtigt, at du sørger for at skifte dit bat ud, når det bliver slidt, da det også kan påvirke spillet. Husk dog også at have det med når du skal til konkurrencer, så du slipper for at skulle spille med et lånebat, som du ikke kender godt nok.

Gode sko kan også være en væsentlig faktor
Når man spiller på konkurrenceplan, så går spillet stærkt, og det er derfor også vigtigt, at man har nogle gode sko, så man kan stå fast. De kan være dyre, men du kan låne penge, så dine sko ikke forringer dine vinderchancer.  

Vidste du at... 
Delete item?