Cookies

Sådan finder du det rette bordtennisbord

01-12-2018 13:15 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Bordtennis er en af de mange sportsgrene, der dyrkes for sjov med venner og topprofessionelt, og det er samtidigt en meget sjov sportsgren, hvor man også skal være hurtig for at tage modstanderen ud af spillet. Det er vigtigt at have et godt bordtennisbord, når man skal spille bordtennis, og der er flere forskellige ting, man skal være opmærksom på, når man skal have nyt bordtennisbord. Det er naturligvis prisen, og det er muligt hos låner at låne penge til dette, så man kan komme i gang med at spille.

Til indendørs eller udendørs brug?
Inden man køber et bord, er det vigtigt at være opmærksom på, om bordet skal benyttes ude eller inde hovedsageligt, da udendørs borde skal have en lidt stærkere overflade. Der findes også kombinerede indendørs-/udendørsborde, som naturligvis anbefales i tilfælde af, at man ønsker at benytte bordet både indendørs og udendørs. Denne type af bord anbefales også, hvis bordtennisbordet skal opbevares på et loft, i en garage, i en kælder eller lignende, hvor temperaturen kan gå under de 15 grader. Det kan risikeres, at pladen vil blive deform, hvis ikke den er egnet til disse temperaturer.

Spillepladen er altafgørende
Spillepladen og dens beskaffenhed er særdeles vigtig for at opnå de bedste spil, og det har tykkelsen på pladen blandt andet noget at gøre med. Det siges, at jo tykkere bordpladen er, jo bedre vil den være at spille på. Det kommer blandt andet i kraft af, at der er bedre føling på et tykkere bord, hvormed kvaliteten af spillet også hæves. Vil man spille meget bordtennis og gå meget op i det, kan det være en fordel med et tykt bord, så man får mest muligt ud af det. Spiller man i højere grad for sjov og ved sjældnere lejligheder, kan det være tilstrækkeligt med en tyndere plade, da en tyk plade kan vise sig at være dyrere. 

Vidste du at... 
Delete item?