Hvilket bordtennisbord skal du vælge?

31-10-2018 14:00 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Næsten alle har på et tidspunkt i deres liv prøvet at spille bordtennis, og derfor kan også næsten lige så mange nikke genkendende til, at bordtennis nok er en anelse sværere, end det ser ud. Det ser nemlig ud til at være let som en leg og ikke blandt de hårde sportsgrene, men der kan man tage grueligt fejl. Bordtennis er nemlig en sportsgren, der kræver meget træning, før den kan mestres. Men på samme tid er det også en sportsgren, man hurtigt kan komme til at brænde for at blive god til, og du kan hurtigt komme et langt skridt foran dine venner, hvis du investerer i et bordtennisbord.  

Hvad koster et bordtennisbord?
Bordtennisborde kan svinge rigtig meget i pris, men generelt kræver det altså bare en ordentlig sum penge, hvis man gerne vil investere i et. Prisen på bordet kan omfatte alt fra 500 kr. og helt op til 5.000 kr. Bordtennisborde er ikke helt billige, specielt ikke hvis du gerne vil have et i højeste kvalitet. Hvis du gerne vil i gang med at spille med det samme, kan du overveje at tage et online lån, så behøver du ikke spare op først. Ofte når man har sat sig op efter noget, er der ikke noget værre, end hvis man skal vente på det. For de fleste mennesker er tålmodigheden altså svær at finde i disse situationer. Det vil du kunne undgå, hvis du tager et lån online, og efter få måneder kan du allerede have betalt lånet tilbage. På den måde er det ikke økonomien, der sætter grænser, og som du kan bruge som undskyldning for at komme i gang med at spille!

Hvordan vælger jeg bordet?
Det kan godt være en rigtig god idé at sætte sig ind i de forskellige bordtennisbordes kvaliteter og muligheder, før du kaster dig ud i at købe et bordtennisbord. Der er ikke noget ærgerligere, end hvis det er udstyret, der dræner motivationen for noget, du ellers ville kunne brænde for med det rigtige udstyr. Du skal altså sætte dig ind i, hvad de forskellige borde kan, og hvordan du egentlig skal bruge bordet. Skal det for eksempel stå inde eller ude? Der findes borde, der er tilpasset til begge dele, og som altså ikke egner sig til det modsatte. Kommer du til at skulle flytte med bordet? Der findes både borde med og uden hjul, og ofte er bordene med hjul en tand dyrere end dem uden hjul. Så hvis du ikke har et behov for at kunne flytte på dit bord, kan du spare her og i stedet bruge pengene på andre kvalifikationer. Hvis du dog har brug for at skulle flytte dit bord, kan det også være, at du skal investere i et bord, der kan klappes sammen, så det kan sættes væk. Det er langt fra alle, der har plads i hjemmet til hele tiden at have et forholdsvis pladsoptagende bordtennisbord stående, og derudover er det også langt fra alle, der synes, at bordet passer ind til resten af hjemmet.

Det hele handler altså om at finde et bord, der passer til dit forbrug, dine behov og også din økonomi, men når det så er gjort, er der ikke flere undskyldninger: I gang med at spille!


 

Vidste du at... 
Delete item?