Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Penthouse mixMATCH

17-06-2016 14:02 |  Hillerød G.& I. |  Torsten Sejr Rostgaard Hansen
Velkommen til HGI mixMATCH – Vi gentager sidste års festlige doubleturnering. mixMATCH er et stævne for seniorer (18+) med fokus lagt på Mix- og HerreDouble og ikke mindst den efterfølgende middag/fest. :)

Lørdag den 13. august 2016 inviteres Penthouse og Hillerød GI til en fornøjelig bordtennisdag i FrederiksborgCentret.

Penthouse mixMATCH er et seniorstævne for hold bestående af 1 dame- og 2 herrespillere. Idéen bag konceptet er at få spilleglæde og hygge i fokus samt at styrke fællesskabet på tværs af klubber, køn og ratingtal. Arrangørerne bag stævnet håber på at tiltrække rigtig mange damespillere – og vi har da også allerede nu modtaget mange positive tilkendegivelser. Holdene finder selv sammen og gerne på tværs af klubberne.



Du kan evt. søge makkere og finde flere oplysninger i Facebookgruppen mixMATCH.

Mange vil nok synes, at stævnet er en god opstart på sæsonen, da der udelukkende skal spilles doubler. Holdkampene afvikles med max tre doubler – to mixdoubler og en herredouble. Der kan derfor godt ”gå fest og farver i kampene” – uden at man behøver frygte tab af individuelle ratingpoint.

Vi inviterer til efterfølgende middag og fest i klubbens i Hillerød GI's lokaler.  Alle over 18 år er velkommen til at deltage i festlighederne.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen – Det bliver en festdag for alle!












Vidste du at...