Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Kom Godt Igang


BTDK står for Bordtennisportalen, hvor man tilmelder sig til stævner. Til gengæld arrangeres langt de fleste stævner af klubber og lokalunioner. BordtennisPortalen rummer desuden oplysninger om rating, holdskemaer og meget andet. For at kunne tilmelde dit barn til stævner, skal du (som forælder) først oprettes som bruger på Bordtennisportalen.

Sådan kommer du i gang med stævnetilmeldingen

 1. Tilmeld dig www.bordtennisportalen.dk (se billede ovenfor).
 2. I felterne i højre side indtaster du navn og din E-mail adresse og klikker på knappen tilmeld.
 3. Du modtager en E-mail - husk at den kan lande i din ”spam-indbakke”. I mailen finder du et aktiveringslink som du klikker på, hvorefter du angiver en adgangskode. Du er dermed tilmeldt bordtennisportalen.
 4. Fremover logger du dig på øverst til højre på BordtennisPortalens forside ved at indtaste din E-mail og din selvvalgte adgangskode. Klik på knappen ”log in” og du er nu inde på portalen. Sæt evt. flueben i firkanten ”Husk mig”, hvis du ikke vil skrive mail og adgangskode hver gang du skal bruge portalen.
 5. Du har nu adgang til portalen, hvorfra du kan oprette og administrere dit barns spillerprofil (stævnetilmelding og licens).

Oprettelse og tilknytning af dit barns spillerprofil:

 1. Som "menig" bruger af bordtennisportalen, har du ikke adgang til funktionen "opret spillerprofil", derfor skal du kontakte din klubledelse og få dem til at oprette spillerprofilen. Til det skal de bruge: Barnets fulde navn, køn og fødselsdato (inkl. fødselsår). Samtidig vil klubben sørge for at dit barns spillerprofil registreres som spiller for klubben.
 2. Når spillerprofilen er oprettet, kan den tilknyttes din brugerprofil. Dette gøres ved at trykke på "min spillerprofil" i menuen til venstre, hvorefter følgende skærmbillede vises (se billede 1 og 2 nedenfor).
 3. Tryk på "Vælg spiller", indtast dit barns navn i det dertil egnede felt (husk at fjerne fluebenet i boksen "kun spillere med licens"), tryk på "søg" og vælg derefter dit barns spillerprofil. Bekræft, at det er den korrekte spillerprofil (se billeder nedenfor).
 4. Dit barns spillerprofil er nu tilknyttet din brugerprofil, hvilket vil gøre det nemmere i fremtiden at tilmelde stævner og indløse licens. Når dit barn bliver gammel nok til selv at administrere sin bordtennisaktivitet, sletter du din tilknytning til spillerprofilen samme sted som du lige har tilføjet den (under "min spillerprofil"). Dit barn opretter sin egen brugerprofil til portalen og tilknytter herefter sin spillerprofil til denne, på samme måde, som du lige har gjort.

Spillerlicens og indløsning heraf

For at deltage i turneringer og stævner, er det nødvendigt at indlyse en spillerlicens. Licensen tilknyttes spillerprofilen og spillerprofilens klub. Dvs. at man ikke kan stille op for en anden klub med den indløste licens. Desuden er der også en sammenhæng mellem en spillers ratingtal og licensens størrelse (der inddeles i tre niveauer). Som ny spiller får man en lav startrating, hvilket betyder, at man betaler den laveste licenstakst (100 kr.), som betales en gang pr. sæson. Pengene fra spillerlicenser går til drift at BTDK's turneringer og administration (bl.a. af bordtennisportalen) og derudover til at klubber kan få gavn af træneruddannelser og andre klubservices, som BTDK yder. For at indløse en spillerlicens til dit barn, skal de ovenstående trin være gennemført. Du (eller dit barn) skal altså have en brugerprofil til bordtennisportalen og dit barn skal have oprettet en spillerprofil, som er tilknyttet brugerprofilen (dette er ikke et krav, men det gør det nemmere for dig). Nogle klubber tilbyder at indløse spillerlicenser til deres medlemmer, så tal med dit barns klub inden du køber licens.
 1. Tryk på +'et ud for "Spillere" i menuen til venstre og tryk derefter på "Køb spillerlicens". Har du tilknyttet dit barns spillerprofil til din brugerprofil, vil spillerprofilen automatisk figurere på skærmen (under den sorte linje).
 2. Dit barn skal have en A-licens (tal med din klubleder om, hvad B-licens er). Står dit barns spillerprofil ikke i boksen på skærmen, så tryk på "Vælg spiller" og søg på dit barns navn. Når dit barns spillerprofil er valgt, vil der stå en lille tekst under boksen, der indikerer, hvilken størrelse licens dit barn skal have. Sandsynligvis står der "Licens Under 1100 DKK 100,00".
 3. Tryk på knappen "Tilføj" og licensen vil blive tilføjet "Indkøbskurven". Vælg betalingsmetode, læs handelsbetingelserne og sæt flueben i "Accepter handelsbetingelser". BTDK sender kun faktura til klubber, derfor anbefaler vi at du betaler med betalingskort, da det letter din klub for en del besvær (medmindre du har fået andet at vide af din klub).
 4. Tryk "Gennemfør" og følg anvisningerne på skærmen. Når ordren er gennemført kan dit barn tilmeldes stævner og turneringer. Tal med dit barns klub om, hvem der håndterer stævnetilmelding. Er det op til dig at tilmelde dit barn, så tal med dit barns træner om, hvilke stævner, der egner sig til netop dit barn. Vælg ud fra mottoet "kvalitet frem for kvantitet", er træneren med til udvalgte stævner, så prioritér dem frem for andre, hvor træneren ikke deltager. Der er ikke nogen grund til at spille, hver eneste weekend.