Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Trænger du til afveksling fra bordtennis? Så prøv padel

04-02-2021 15:50 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Selvom du er glad for at spille bordtennis, kan du sikkert godt genkende, at det sommetider bliver en kende for ensformigt at spille det samme. Hvis du føler, at du har brug for lidt afveksling, er der flere muligheder. Du kan blandt andet give dig i kast med at spille padel.

Det er en sport, der har taget Danmark med storm i løbet af det seneste års tid. I dag åbner der haller og baner hele landet over, hvorfor det er muligt at prøve det af, uanset hvor i landet, du holder til. Er du generelt til ketsjersport, er det uden tvivl også noget for dig.

Mange steder kan du blot booke en bane
Langt de fleste steder, er det muligt blot at booke en bane, når du har lyst til at spille. Det er ikke et krav, at du er meldt ind i den klub eller forening, der har banen. Hvis du bliver grebet af det, kan det dog give mening at melde sig ind, da du dermed kan spille lige så ofte, du har lyst til.
Desuden er der heller ikke behov for at købe udstyr selv. Det kan du nemlig blot enten låne eller leje dig til, hvor du har booket din bane. Derfor er der heller ikke noget, der står i vejen for, at du prøver af, om ikke det er noget, der kunne vise sig at være noget for dig.

Før du kaster dig ud i det, er det dog en god idé at læse op på de gældende padel regler. Der er ikke specielt mange regler, hvorfor det er noget, man kan blive klog på i løbet af et par minutter. Det er bestemt også en af de klare fordele ved padel; at det er nemt at lære reglerne.

Det kan tage lidt tid at lære
Når man skal spille padel for første gang, er det vigtigt, at man er indstillet på, at det kan tage lidt tid at lære. Man er nemlig nødt til at lære at læse, hvordan bolden reagerer, når den rammer væggene mv. Derfor kræver det ofte, at man spiller et par gange, før man virkelig får fat.

Ikke desto mindre, bør du dog kunne fornemme allerede fra første spil, om det er noget, du finder underholdende. Viser det sig, at det er noget for dig, er du ikke den eneste – det er netop derfor, at der i dag er et utal af haller og baner, der åbner hele tiden. 

Vidste du at...