Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Tips til bordtennis-underholdning

17-02-2023 12:23 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Bordtennis er en sportsgren, som både byder på mental og fysisk træning samtidig med socialt fællesskab og underholdning for tilskuerne. Går du op i bordtennis og troligt følger kampene, og vil du gerne have endnu mere ud af sportsgrenen, er der flere måder, du kan gøre det. I denne artikel kan du bl.a. læse om sport-betting og fællesskab. 

Spil på kampene
Du har mulighed for at bette på forskellige sportsgrene som f.eks. bordtennis, fodbold eller håndbold. Her kan du satse penge på kampene f.eks. som pre match betting, hvor du giver dit bud på, hvordan resultatet bliver. Du kan også vælge livebetting, som går ud på, at du satser på en kamp, mens den spilles. 

Der er en lang række danske bookmakere, du kan vælge mellem, uanset om du vil spille offline eller online. Det kan være værd at sammenligne de forskellige bookmakere alt efter, hvad du vil have ud af dit spil, spiludvalg, odds, service og brugervenlighed. Generelt skal bookmakere med dansk licens leve op til nedsatte krav, så du kan være tryg ved at spille gennem dem. Du kan undersøge listen over disse online.

Når du better, er det vigtigt, at du gør det med en god portion sund fornuft. Er der penge involveret, så er en god tommelfingerregel, at du ikke bruger flere penge, end du reelt har råd til at tabe, hvis heldet ikke er med dig. Det er også en god idé, at du sørger for altid at læse regler og vilkår hos de enkelte bookmakere, inden du kaster dig ud i livebetting, så du er grundigt informeret og kan tage stilling til, om det er noget for dig.

Meld dig ind i en sportsklub
Hvis du gerne vil samles med andre, der også dyrker samme interesse for sportsgrenen, kan du f.eks. melde dig ind i en bordtennisklub. Du kan spille mod andre både på amatør- og mere øvet niveau, så du træner dine egne evner inden for sporten, men der kan også i nogle klubber være arrangementer og konkurrencer, betting og meget andet, du kan tage del i. Det kan være, der bliver arrangeret aftener, hvor I sammen ser kampe enten i fjernsynet eller tager ud til dem. 

Så hvis du gerne vil have mere ud af din sportsentusiasme, uanset om det er bordtennis eller ishockey, tennis eller basketball, er der flere muligheder, du kan dykke ned i. 

Minimum 18 år - StopSpillet: 70 22 28 25 - ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt












Vidste du at...