Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Spil bordtennis udenfor med multibane af kunstgræs

07-02-2023 10:16 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Bordtennis er på mange måder en skøn sport. Det er en sport, der kan give sjov i mange timer. Derudover er det også noget, som selv nybegyndere kan kaste sig over og alligevel have det sjovt med. Måske derfor er det også en populær sport i eksempelvis institutioner. Men der er én ulempe ved bordtennis, når man sammenligner med mange andre sportsgrene. Det er, at det ikke er en sport, der lægger op til at være udenfor. Men det kan du måske lave om på.

Spil bordtennis på en multibane
Når bordtennis er så vellidt en sport, så fortjener spillerne også et godt sted at spille. Det kræver blandt andet, at de har et godt underlag at spille på.

Lav multibane til at spille bordtennis med kunstgræs. Sådan får spillerne de bedste forhold for at spille bordtennis. Det kan gøre det både sjovere og mere sikkert at spille sammen. Og så kan det også derudover gøre det mere oplagt at spille udenfor.

Sådan kan kunstgræs være en hjælp
Et af problemerne, der ellers kan være ved at spille bordtennis udenfor, er, at man ofte kan se sig nødsaget til at spille på asfalt. For hvis man skulle spille på et blødere underlag, som for eksempel græs, ville det hurtigt blive slidt, da spillerne står på samme sted.

Med et blødt og føjeligt alternativ til naturligt græs får spillerne dog et mere behageligt og mere sikkert underlag at spille på. Og så risikerer de ikke i samme grad at slide dette underlag ned.

Når spillerne springer rundt, vil de ikke lande på den hårde jord under dem. Det kan faktisk være en vigtig beskyttelse i forbindelse med at undgå skader.

Derudover er der ikke samme risiko ved at kaste sig efter en bold. For hvis de falder, vil de lande på et mere føjeligt underlag end den hårde jord.














Vidste du at...