Cookies

Deltag i Danish International 2018

19-04-2018 14:56 |  Hillerød GI |  Torsten Olav Sejr Hansen

Til alle danske (og udenlandske) ungdomsspillere og klubledere

I må gerne begynde at finde sammen på hold á 2-3 spillere, som kan tage kampen op ved Danish International, Youth TableTennis Tournament i pinsen den 19.-21. maj.

Jer der har været med de sidste år kender jo allerede konceptet for turneringen, men vi håber jo på, at endnu flere er med i år, så her kommer lige lidt om turneringen.

Der spilles både holdturnering og singleturnering, og der er rækker i både puslinge, yngre dr/pg, Drenge/Pige, og hr/dame-junior. I hver årgang spilles der kun i 1 række - men efter indledende puljer, bliver deltagere delt i A- og B-sluspil med placeringskampe. Det vil sige, at der er plads til både elitespillere og let øvede.

Der er garanti for, at alle spiller alle 3 dage!

I holdturneringen spilles hver holdkamp med 2 spillere på hvert hold. Holdkampene spilles med 4 singler og 1 double - i knockoutfasen dog kun til det ene hold har vundet 3 kampe.
Holdene kan både være rene klubhold, lokalunionshold, landshold - eller blot være 2 spillere, der spiller sammen, selv om de kommer fra hver deres klub.

Men hvor spiller vi henne? Det foregår i FrederiksborgCentret i Hillerød, som er kendt for at lægge gulv til DM Ungdom flere gange de seneste år.

Tilmelding for danske spillere foregår som sædvanlig på bordtennisportalen, men kig lige forbi hjemmesiden, og læs invitationen først :) den findes både på engelsk og dansk.
http://danishinternational.dk/invitation/

Overnatning: Der tilbydes ophold på Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet med stævnerabat, eller overnatning med egen madras/sovepose i sovesal i FrederiksborgCentret inkl. morgenmad til billig pris - det er naturligvis også beskrevet på hjemmesiden. Eller tag en tur på campingpladsen. Alle 3 overnatningsmuligheder ligger meget tæt på spillestedet.
http://danishinternational.dk/accomodation/

.... og til sidst - det vil være fantastisk, hvis I kan hjælpe med at sprede budskabet til jeres internationale kontakter - del endelig :) Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 
Delete item?