Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Deltag i Danish International 2017

13-04-2017 14:50 |  Hillerød GI |  Torsten Olav Sejr Hansen

Til alle danske (og udenlandske) ungdomsspillere og klubledere

I må gerne begynde at finde sammen på hold á 2-3 spillere, som kan tage kampen op ved Danish International, Youth TableTennis Tournament i pinsen den 3.-5. juni.

Jer der var med sidste år kender jo allerede konceptet for turneringen, men vi håber jo på, at endnu flere er med i år, så her kommer lige lidt om turneringen.

Der spilles både holdturnering og singleturnering, og der er rækker i både puslinge, yngre dr/pg, Drenge/Pige, og hr/dame-junior. I hver årgang spilles der kun i 1 række - men efter indledende puljer, bliver deltagere delt i A- og B-sluspil med placeringskampe. Det vil sige, at der er plads til både elitespillere og let øvede.

Der er garanti for, at alle spiller alle 3 dage!

I holdturneringen spilles hver holdkamp med 2 spillere på hvert hold. Holdkampene spilles med 4 singler og 1 double - i knockoutfasen dog kun til det ene hold har vundet 3 kampe.
Holdene kan både være rene klubhold, lokalunionshold, landshold - eller blot være 2 spillere, der spiller sammen, selv om de kommer fra hver deres klub.

Men hvor spiller vi henne? Det foregår i FrederiksborgCentret i Hillerød, (hvor vi "varmer op" med DM Ungdom 2017 i bordtennis 14 dage i forvejen).

Tilmelding for danske spillere foregår som sædvanlig på bordtennisportalen, men kig lige forbi hjemmesiden, og læs invitationen først :) den findes både på engelsk og dansk.
http://danishinternational.dk/invitation/

Overnatning: Der tilbydes ophold på Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet med stævnerabat, eller overnatning med egen madras/sovepose i sovesal i FrederiksborgCentret inkl. morgenmad til billig pris - det er naturligvis også beskrevet på hjemmesiden. Eller tag en tur på campingpladsen. Alle 3 overnatningsmuligheder ligger meget tæt på spillestedet.
http://danishinternational.dk/accomodation/

.... og til sidst - det vil være fantastisk, hvis I kan hjælpe med at sprede budskabet til jeres internationale kontakter - del endelig :)













Vidste du at...