Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.
Tobias i duel med Mikkel Hindersson

Marginalerne manglede mod Virum

04-11-2014 01:23 |  Amager BTK |  Lars Egenby

Lørdag d. 1/11 var Virum på besøg i Amagerhallen i Stigadivisionens 7. spillerunde. Virum har vist opadgående form og besejrede i seneste runde sidste sæsons sølvvindere fra København, mens Amager1 der ikke har haft medvind de sidste par kampe skulle rejse sig fra forrige weekends to nederlag i træk.

Amager1 stillede med Timothy Wang, Tobias Rasmussen og Kasper Rasmussen mod Virums Mikkel Hindersson, Malthe Møregårdh og Lars Hauth.

Timothy spillede klogt i første kamp og sørgede for en god start for os med en 3-0 sejr over formstærke Malthe Møregårdh.

Så skulle Tobias op imod Virums etablerede landsholdsspiller Mikkel Hindersson. Tobias kom hurtigt bagud 0-2, men fightede sig formidabelt tilbage på 2-2. I det femte og afgørende sæt kom det til 9-9 inden Mikkel Hindersson trak det længste strå og vandt 14-12. En fremragende tæt kamp med bordtennis af meget høj klasse, der desværre for os tippede den forkerte vej.

I tredie kamp var ungdommens power mod rutinen da Kasper mødte Lars Hauth. Kasper kæmper lidt med at finde formen, og fightede intenst i den meget tætte kamp. Han formåede desværre ikke at lukke opgøret i tide, og måtte se Lars Hauth løbe med en smal 3-2 sejr.

Herefter var det Timothy mod Mikkel Hindersson. En kamp der startede meget lige med 1-1, men derefter blev spillet sikkert hjem af Hindersson der med 3-1 sikrede Virum sejren i holdkampen.

I sidste kamp skulle Tobias så prøve at sikre Amager et vigtigt point mod Malthe Møregårdh. Malthe kom på banen med en helt ny tænding efter nederlaget til Timothy, og det blev en hidsig kamp med masser af tempo og kvalitet. Tobias kom igen bagud 0-2, men fightede sig tilbage til 2-2 og måtte igen se kampen smutte med 10-12 i det afgørende sæt.

Samlet blev det altså til et 1-4 nederlag, der sender Virum op på en rimelig sikker 2. plads i Stigadivisionen, og Amager en enkelt plads tilbage til 5. pladsen.













Vidste du at...